AntallPris (NOK)
1 +352,53 (149,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Maple Leaf Sølvmynt 1988 Key Date 1ozt med kapsel

Første års utgave av en av verdens mest solgte sølvmynter, meget sjeldent for salg, begrenset antall!

Machin portrettet av Dronning Elisabeth ble kun benyttet i to år, 1988 og 1989. Om du bygger en samling med Maple Leafs i ulike år og med ulike privy merker anbefaller vi Maple Leaf samlerboken som du finner her under tilbehør.

Denne vakre mynten gis ut av Royal Canadian Mint og er basert på det samme designet som versjonen laget av gull. Myntens bakside (revers) er preget med det kanadiske riksvåpenet, lønnebladet, mot en skinnende blankett.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD|38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm Airtites - passer i albumRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.