AntallPris (NOK)
1 +419,71 (95,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Arctic Fox Sølvmynt 1.5ozt 2014 i Air-tite kapsel

Andre utgivelsen i den arktiske trioen, preget med en slu arktisk rev som snur seg bakover å spaner over landskapet. Mynten har nominell verdi på 8 Kanadiske Dollar og er lovlig betalingsmiddel i Kanada. Dette er etterfølgeren til Polar Bear mynten på samme størrelse som kom i 2013.

Mynten er ikke en del av Wildlife serien, men en egen utgivelse som myntverket har laget for en privat oppdragsgiver. Vi er så vidt vi vet de eneste som selger sølvmynten i Norge. Den tredje mynten i denne frostkalde 1.5 unse sølvserien er "Polar Bear & Cub" og kom i februar 2015.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 mm4.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert (Air-tite X6 med hvit ramme)RCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.