AntallPris (NOK)
1 +451,54 (199,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Bison Sølvmynt 1.25 ozt 2015 i kapsel

Nyhet fra Royal Canadian Mint, tøff Bison på 1.25 troy unse!

Sølvmynter i uvanlige størrelser er blitt den nye normalen fra Royal Canadian Mint; tidligere har vi sett 1.5 ozt mynter av Polar Bear, Arctic Fox og Polar Bear and cub. Grey Wolf på 0.75ozt ble også lansert i 2014.

Siste tilskudd i trenden er denne 1.25 ozt (38.88 gr) sølvmynten med samme radial linjer på blanketten som Maple Leaf sølvmynten fikk ifjor.
Denne mynten er noe tykkere enn en unse utgaver, men med samme diameter 38 mm. Vi selger den derfor i en ekstra stor directfit kapsel, slik vi har gjort med 1.5 ozt myntene. Sendes med minifrakt på 99,- opptil 8 mynter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 mm4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Airtite, inkludertRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.