AntallPris (NOK)
1 +595,27 (245,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silver Maple Super Leaf 1.5ozt i Air-tite kapsel 2015

Engang i blandt slipper RCM ut nye 1.5 ozt sølvmynter og her er den seneste utgivelsen i denne størrelsen.

Som vanlig har vi plassert mynten i en ekstra stor air-tite kapsel med hvit poster-ring importert fra USA for maksimal beskyttelse. En ganske spesiell maple dette med hele 4.5 mm tykkelse og radiale linjer, Elisabeth portrett IV av Blunt, og på baksiden er motivet det samme som den kjente 1 million dollar gullmynten på 100kg som myntverket fikk laget i 2007.

Denne sølvmynten er vel dessverre det nærmeste noen av oss kommer til å se dette unike maple-designet på kloss hold. Minifrakt.

Filmen under viser hvordan 100 kilo gullmynten med samme maple-motiv ble laget.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 m4.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert AIr-Tite X-serienRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.