AntallPris (NOK)
1 +428,51 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Wildlife Serie Cougar 2012 i kapsel

Cougar var den tredje utgivelsen i Wildlife serien, også denne veldig godt mottatt. Så langt i serien hadde Royal Canadian Mint holdt seg til tøffe rovdyr med macho appeal, og som ikke overraskende ble særdeles populære. Panteren/Pumaen/Fjellløven skulle derimot vise seg å bli den siste. Heretter ville dyrene få en mykere karakter med elgen. antilopen og bisonen.

Det skulle vise seg å ikke være et smart trekk, selv om alle utgivelsene ble utsolgt. De tre første myntene er likevel ansett som de tøffeste og mest populære.

Fine eksemplarer er vanskelig å få tak i, mange kjøpte disse i tuber der myntene ble utsatt for luft og utviklet flekker. Vi har noen få pene usirkulerte eksemplarer i airtite kapsel. Dette har vist seg å være den beste måten å eie serien på; noen få pene eksemplarer luftett, fremfor en hel tube med flekkete mynter som egentlig bare er verdt smelteverdien.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.