AntallPris (NOK)
1 +280,12 (105,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Kanadisk Grey Wolf 3/4ozt Sølvmynt i kapsel 2015

Denne 3/4 ozt sølvmynten har en diameter litt større enn Maple Leaf, og er en spesialutgivelse fra RCM. Det sies at flere utgaver skal slippes i fremtiden, tiden vil derimot vise om det er mulig å etablere en serie av denne uvanlige størrelsen.

Bygger du en samling av moderne bullion-sølvmynter fra hele verden har denne utgaven en soleklar plass i samlingen.

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Royal Canadian Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2CAD38.1 mm2.4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.