AntallPris (NOK)
1 +268,01 (95,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Kanadisk Howling Wolf 3/4ozt Sølvmynt i kapsel 2016

Den andre mynten i serien med ulver i 3/4ozt størrelse fra Royal Canadian Mint har sett dagens lys og er nettopp ankommet lager. 

Den første utgaven fra 2015 viste en enkelt ulv som uler utover dalen fra et utsiktstpunkt i villmarken, 2016 utgaven viser to ulver som hyler mot månen i et arktisk vinterlandskap der månen henger lavt og er blitt gitt fine detaljer av kratere. Det er også blitt gitt plass til det nye Maple Leaf Privy sikkerhetsmerke på årets utgave. Myntene selges plassert i en 38mm Air-Tites kapsel. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 CAD38.1 mm2.4mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm Airtite inkludert passer AlbumRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.