AntallPris (NOK)
1 +385,75 (185,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Somalia Elephant Sølvmynt 1ozt 2014 i kapsel

Somalia Elefant sølvmynt produsert av Bavaria Myntverk. Utrolig bra og dyp strike og høy relieff på denne 99.9% rene sølvmynten. Nye motiv hvert år.

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Bavaria Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 Shilling39 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumBavaria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.