AntallPris (NOK)
1 +310,92 (95,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Somalian Elephant Sølvmynt 1ozt 2017 i kapsel

2017 utgaven er den 14. i rekken fra Somalia i denne umåtelig populære sølvbullionserien med elefantmotiv.

Trenden med at designet får lov å bryte igjennom omskriften har nå også nådd denne serien fra Bavarian Mint. Palmebladene, halen og den bakerste venstre foten til elefanten får nå bryte den typiske motivsirkelen. Månen og en hytte er også gitt plass i årets motiv.

Serien har, med årenes løp og siden starten i 1999 (da utgitt på vegne av Zambia), virkelig sementert sin plass som en stayer i det moderne myntmarkedet. Tidlige utgaver, dvs. når opplaget var så lavt som 5000 eksemplarer (antatt i år 2004), oppnår meget høye priser.

De siste årene har opplagene økt, men med stadig flere samlere som ønsker en komplett serie har prisene på pene tidlige eksemplar økt jevnt og trutt. De eksakte opplagene er, av uforståelige årsaker, frustrende mangelfulle, men prisene i markedet indikerer at de er vesentlig lavere enn for andre bullions.

Kommer i Airtites kapsel. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 Shillings39.00 mm3.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999939 mm Airtites inkl.Bavaria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.