AntallPris (NOK)
1 +312,63 (115,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Superman Sølvmynt 1ozt 2016 i Airtites kapsel

Supermann nå som bullion fra Royal Canadian Mint av .9999 rent sølv i airtites kapsel!

Royal Canadian Mint har for første gang lansert en ren bullionmynt fra sitt lisensprogram med DC Comics, opplaget er 1 000 000 mynter, det samme som andre premiumbullions fra Kanada.

Superman er blitt preget på en del mynter oppigjennom årene, nå har du sjansen til å slå kloa i en rimeligere variant. Lisensen fra DC til RCM var kun gyldig i USA og Canada, men vår styreformann har tatt med seg noen eksemplarer fra USA, og vi plasserer de i 38 mm Airtites. Få for salg. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm Airtites inkl.Royal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.