AntallPris (NOK)
1 +391,65 (195,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Benin Elephants Sølvmynt 1ozt Proof-Like 2016 i kapsel

Tredje utgivelse av Benin Elephants fra MCI, lavt opplag og høy kvalitet gjør dette til en spennende serie. Minifrakt.

Sjelden og småsær sølvmynt fra Republikken Benin i Vest-Afrika, med et opplag på kun 5 000 mynter. Serien ble lansert under navnet "Protection de la Nature", som antydet at motivene ville veksle mellom ulike truede dyrearter i Vest-Afrika, men så langt har kun elefanter preget de to første utgivelsene.

Proof-like betyr at mynten har dyp strike, med speilblanke flater og frostede detaljer utover det man forventer fra en bullion-mynt.

Mynten har en verdi på 1000 CFA Franc, som tilsvarer litt under 2 USD. CFA Francs benyttes i totalt 14 land, alle tidligere Franske, Spanske og Portugisiske kollonier i Vest og Sentral Afrika, kursen på begge er bundet til Euroen. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1000 Francs CFA38.61 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalMCI (Tyskland)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.