AntallPris (NOK)
1 +421,65 (225,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Britannia Sølvmynt 1otz 2008 i kapsel

Vi kaller denne "Viking Britannia" - ingen Key Date, men viktig likevel, en del av design-utgivelsene som fortsatt er overkommelig priset.

I 2008 var det 10 års jubileum for serien og derfor bestemte Royal Mint seg for å lage et eget design dette året.

Britannia er her til sjøs – det er Atlanteren som bølger mot henne kan vi anta - så store bølger finner man vel ikke i kanalen eller på Themsen. Hun er likevel ikke langt nok unna land til at vi ikke kan skimte et fyrtårn eller kystfestningsverk i bakgrunnen.

Opplaget er nå kommet opp i 100 000. Det er ikke skremmende sammenliknet med annen semi-numis eller bullion. Kommer i Airtites kapsel og sendes med minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.95840.6 mm Airtite passer i AlbumRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.