AntallPris (NOK)
1 +727,69 (495,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Britannia Sølvmynt 1ozt 1999 i kapsel

Sjelden med et opplag på kun 69 394 mynter. Key date for serien.

Mynten viser Britannia ridende på et to-spann holdene sin trefork i venstre arm. Ansiktsbeskyttelsen på hjelmen er avrundet, og ikke spisst slik du ser på Standing Britannia utgavene, sannsynligvis for at ansiktet blir mer synlig. Mange har paradoksalt nok trukket assosiasjoner til Boudica – den keltiske rebellen som gjorde opprør mot romerne i det første århundre e.kr., om motivet.

At en romersk gudinne også kan opptre som en keltisk rebell er jo litt spesielt, men dette er uansett en fantastisk mynt og en av våre favoritter i serien. Kommer i Airtites kapsel og sendes med minifrakt.

Les mer om serien her: Samlerguide: Britannias

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.958Inkludert AirtiteRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.