AntallPris (NOK)
1 +410,84 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Britannia Sølvmynt 1ozt 2013 i kapsel

Vakker sølvmynt fra The Royal Mint, gudinnen Britannia pryder baksiden av mynten som er av 99.9% rent sølv. I 2013 ble endelig denne mynten tilgjengelig i .999 renhetsgrad.

Denne bullionmynten kommer opprinnelig i tuber fra The Royal Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP38.61 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtites inkl. passer albumRoyal MInt

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.