AntallPris (NOK)
1 +390,09 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Britannia Sølvmynt 1ozt 2016 i kapsel

Royal Mint sitt nye sølvflaggskip fester nå grepet om bullionmarkedet med sin 2016 utgave på sementbakgrunn. Philip Nathan's "Standing Britannia" er også i år motivet for bullionmynten Britannia.

Obversen har dog fått nytt portrett av dronning Elisabeth II - det femte i rekken og designet av Jody Clark. Du kan sammenlikne portrettene under, det til venstre er det femte og siste, mens det til høyre er det fjerde, designet av Rank-Broadley, som ble benyttet på Britannia fra 1998 til 2015. Det er tydelig at det femte portrettet viser en eldre dame og med større mer imponerende regalier.

Tidligere endret motivet seg på reversen også, med ulike motiv av Britannia. Du kan lese mer om tidligere utgaver her. De siste årene har Royal Mint insistert på "Standing Britannia" designet på bullionutgavene, mens proof versjonene har endret motiv. Vi får se hvor lenge denne strategien varer.

Gudinnen har forøvrig prydet mynter i Storbritannia i nesten 2000 år da det var romerne som oppfant gudinnen som symbol på sin forblåste øy-provins og lot henne slås på mynter. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP38.61 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtite inkludert passer AlbumRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.