AntallPris (NOK)
1 +491,09 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Polar Bear & Cub Sølvmynt 1.5ozt 2015 i kapsel

Den tredje mynten i den nå arktiske trioen som startet i 2013 er her; 2015 Polar Bear & Cub!

Fra før har Royal Canadian Mint sammen med Lear Capital utgitt Poar Bear (2013) og Arctic Fox (2014). Nå er det siste medlemmet i trioen på plass og mynten skuffer ikke! Med samme diameter som mange andre mynter fra RCM, 38 millimeter, er det tykkelsen som gjelder i denne serien, hele 4,5 mm tykk er mynten, en massiv chunk of of silver.

Som vi har pleid å gjøre med de tidligere utgivelsene legger vi denne forsiktig i en X6 Air-tite kapsel med hvit polsterring for maksimal beskyttelse og for å minimere sjansene for å utvikle hvite flekker. Kan sendes som mini-frakt.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 mm4.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert X-6Royal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.