AntallPris (NOK)
1 +380,27 (85,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Polar Bear Sølvmynt 1.5ozt 2013 i air-tite kapsel *Flekker

Gikk du glipp av den første utgivelsen? Tilbake på lager, nå har du sjansen!

Den første utgivelsen i det som skulle bli en arktisk trio, 1.5 ozt sølvmynt fra Royal Canadian Mint med tykkelse på hele 45 mm. Preget med en tøff isbjørn vandrende over isbreen. Mynten har nominell verdi på 8 Kanadiske Dollar og er lovlig betalingsmiddel i Kanada. Vi selger også disse ferdig innpakket i kapsel til fast pris.

Mynten er ikke en del av Wildlife serien, men en egen utgivelse som myntverket har laget for en privat oppdragsgiver. Vi er så vidt vi vet de eneste som selger sølv mynten i Norge.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 mm4.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999AirTite X6Royal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.