AntallPris (NOK)
1 +277,99 (65,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Sølvmynt Bald Eagle 2014 1ozt i kapsel

Andre mynt i den nye Birds Of Prey serien. Serien består av 4 mynter med motiv av ulike rovfugler og myntene har et opplag på en million stykk per utgivelse. Laget av .9999 rent sølv med en nominell verdi på 5 Kanadiske Dollar.

Myntens forside (advers) er preget av et portrett av Dronning Elizabeth den andre, myntens valør; fem dollar, og årstallet mynten ble preget.

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Royal Canadian Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.