AntallPris (NOK)
1 +371,85 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Goat Reverse Proof 1ozt Tokelau 2015 i kapsel

Meget spesiell sølvmynt fra Tokelau, en reverse proof utgave av 1 unse 2015 Year of the Goat.

På baksiden er det preget en geit med sin killing som gresser på et beite, forsiden viser portrettet av Dronning Eisabeth II og nasjonalsymbolet for Tokelau, Tulumaen, som er en treeske som benyttes av fiskerne på øyene.

Reverse proof metoden gir mynten en helt spesiell karakter, blanketten er frostet, mens motivet er speilblankt, altså det motsatte av hva man er vant til på proof mynter. Mynten er laget ved Mayer Mint i Baden-Württemberg, Tyskland, som har laget mynter siden 1871. Mynten har en valør på 5 New Zealand Dollar. Opplag 50 000 mynter.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD38.6 mm2.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludertMayer Mint GmBh

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.