AntallPris (NOK)
1 +391,47 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Monkey Reverse Proof 1ozt Tokelau 2016 i kapsel

"New Kid On The Block" fra The Wizard of Oz, det Perth baserte myntselskapet bak denne relativt nye Lunar Serien. Dette er deres Year of The Monkey i Reverse Proof, og mynten er i like utmerket kvalitet som foregåendende år.

Opplaget er kun 50 000 mynter - og med dette designet blir nok denne mynten raskt utsolgt. Tidligere utgaver har solgt ganske bra og inkluderer 2013 (Snake), 2014 (Horse) og 2015 (Goat). Dette er høy kvalitets bullion med god strike og fantastisk design. Selv om serien er "ung" har disse myntene mange av de kvalitetene som skal til for å klore seg fast i det ultrakompetetive moderne myntmarkedet.

2013 Year Of The Snake er relativ sjelden og vanskelig å oppdrive i det norske markedet, førsteutgaven er dermed en liten samlerutfordring. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD38.6 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtite inkludert passer AlbumB. H. Mayer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.