AntallPris (NOK)
1 +450,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikansk Libertad 2013 Gilded i kapsel

Fantastisk fin sølvmynt belagt med rent gull fra Casa De Moneda i Mexico, Nord Amerikas eldste myntverk. 

Mynten har en spesiell rolle som betalingsmiddel som er beskrevet i The Monetary Law of United States of Mexico fra 1931. Den har en verdi i peso som tilsvarer den oppgitte metallverdien av Banco de Mexico! Verdien på mynten endres altså hver dag, men den er lovlig betalingsmiddel på tross av at den ikke har en nominell verdi preget på selve mynten.

For å være en bullionmynt har Libertads lave opplag, og er laget av det eldste myntverket i Nord Amerika, Casa de Moneda, som ble grunnlagt i 1535. 

Denne mynten kommer i kapsel fra Casa de Moneda. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 onza Pesos40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert Air-titeCasa de Moneda

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.