AntallPris (NOK)
1 +268,07 (55,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Tokelau Yellowfin Tuna Kahahi Sølvmynt 1ozt 2014 i kapsel

Den første mynten i en serie bullionmynter utgitt av stillehavsøygruppen Tokelau med motiv fra det rike Stillehavet.

Planen er altså at det kommer flere mynter med marine motiv i årene som kommer, en 1/2 unse utgave med et opplag på 250 000 mynter skal lanseres senere i år. Denne en unse utgaven er laget av Treasures of Oz i Perth (Australia, men ikke Perth Mint) på oppdrag fra Tokelau og har et opplag på 100 000 mynter. Mynt nr. var White Shark i 2015, og nr. tre Sail Fish i 2016.

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Treasure of Oz, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD39mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumHighland Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.