AntallPris (NOK)
1 +405,39 (190,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Silverback Gorilla Proof-like 1ozt 2016 i kapsel

Oppfølgeren fra Scottsdale Mint er her i Proof-like kvalitet med et opplag på 75 000!

Opplaget er hevet til 75 000 mynter, fra 50 000 i fjor, for denne andre utgaven i noe vi håper blir en lang serie med tøffe gorillamynter.

Det er fortsatt portretter av dyret som er valgt som design, mon tro om ikke det ville vært bedre og prøvd seg på hele dyret, eller flere dyr? Uansett, lykkes de med å etablere en serie vil opplagene raskt overstige 100 000 og da vil de første utgavene være ettertraktet.

Silverback Gorillaen er lederen i flokken, en hann som vanligvis er over 10 år gammel, han leder flokker på mellom 5-30 gorillaer. Silverback gorillaen tar alle viktige beslutninger i flokken og kan bli opptil 30 år gammel.

Myntene kommer i kapsel som i tillegg er laminert på en tykk plate, dette gir meget god beskyttelse. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5000 Francs38.6 mm3.2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalScottsdale Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.