AntallPris (NOK)
1 +358,04 (85,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Koala Sølvmynt 1ozt 2017 i kapsel

Nå begrenset til 300 000 i opplag!

Den berømte Koala bullion mynten i 1 ozt størrelse er mynten du bør sikre deg hvert år. Mynten har legal tender status i Australia i henhold til The Australian Currency Act fra 1965 og nominell valør er 1 Australsk Dollar (AUD). Siden motivet endres hvert år er denne mynten populær blant samlere som ønsker å samle opp mynter hvert år for å ha alle motivene.

Koalaserien startet i 2007 så det burde ikke være umulig å oppdrive de tidligere årene, selv om de naturligvis selges dyrere enn de nyeste utgavene.

Tidligere har opplaget varierert mye hvert år. I 2011 var sølvprisene høye og mange nye kjøpere kom til markedet - det førte til et rekordopplag på hele 910 480 mynter. 2008 utgaven, med opplag på 84 057, er den sjeldneste utgaven hittil og det er lite sannsynlig at vi får se så lav produksjon igjen.

Fra 2016 har Perth Mint satt et maksimalt opplag på 300 000 mynter hvert år i serien og dette kommer nok til å påvirke prisutviklingen i serien positivt. Tidligere var det ingen begrensning på opplaget, det antallet som ble bestilt og solgt, ble utgitt, kun begrenset til perioden (året). Det er det nå en slutt på, etter 300 000 solgte mynter er mynten utsolgt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.