AntallPris (NOK)
1 +5 300,90 (1 399,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra 1ozt 2016 i kapsel - 20 stk

2016 utgaven viser en Kookaburra sittende på en gjerdestolpe et sted ute i outbacken'en, andre gang piggtråd er med på designet. Kookaburraserien i 1ozt størrelse utgis med nytt design hvert år, den kombinerer både samlerglede og investering i sølv. Kommer samlet med 20 x 1ozt mynter. Ligger i original Perth Mint kapsler

Premien over sølvverdien er litt høyere enn de klassiske bullion bestselgerne, men når man tar opplaget (500.000) og kvalieten med i beregningen er dette en god kombinasjon som forsvarer prisen - og nettopp derfor er Kookaburra-serien en av verdens absolutt mest populære sølvbullion mynter. Tidlige utgaver oppnår raskt prisstigning. Sikre deg 2016 utgaven nå!

 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.