AntallPris (NOK)
1 +5 059,57 (815,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra Sølvmynt 1 kilo 2017 i kapsel

En av favoritt kilomyntene i markedet; Kookaburra mynten første gang utgitt i 1992.

Kilomyntene i Kookaburra serien har vært blandt verdens mest ettertraktede kilomynter i en årrekke, og opplaget har variert betydelig siden oppstarten. For en fullstendig oversikt kan du se i bloggen her.

2017 utgaven viser to fugler sittende på et gjerde ute på en farm i outbacken i Australia et sted, flotte detaljer på fjærdrakt og treverk. Dette er en klassiker som kombinerer samlerverdi over tid og fysisk sølv i en imponerende størrelse. Kommer i original kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
30 AUD100.6 mm14.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.