AntallPris (NOK)
1 +10 014,55 (1 850,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra Sølvmynt 1kg 2008 i kapsel

2008 utgaven ble laget i 32 973 eksemplarer, noe høyere enn tidligere år, men fortsatt lavere enn de kommende utgavene.

I 2008 hadde gull- og sølvmarkedet begynt å våkne til live, det samme gjorde interessen for gull- og sølvmynter. Det er likevel ganske sjeldent at mynter fra dette året dukker opp for salg fra annenhåndsmarkedet fra de store myntseriene.

Baksiden viser en Kookaburra som sitter på piggtråd med et spindelvev under seg, fremsiden viser Elisabeth II portrette av Ian Rank-Broadley. Valør er 30 Australske Dollar og mynten er betalingsmiddel i Australia. Kommer i kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
30 AUD100.6 mm14.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.