AntallPris (NOK)
1 +356,60 (140,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kookaburra Sølvmynt 1ozt 2013 i kapsel

Australias kjente fugl i 1ozt utgave, maksimalt opplag er 500.000. Mynten er gyldig betalingsmiddel etter The Australian Currency Act 1965. Disse myntene har en noe høyere premie enn ordinære bullion 1ozt mynter, men lages i et mindre antall og kommer i original kapsel fra myntverket. De har også bedre strike og det er lagt mer arbeid ned i pregingen.

2013 utgaven viser to søte små kookas sittende på en gren og har blitt et veldig populært motiv. Nominell valør er en Australsk Dollar (AUD).

Kookaburra 1 ozt mynten er populær blant gull og sølv samlere over hele verden og mange ønsker å samle så mange års ulike motiv som mulig, mynten ble første gang utgitt i 1990.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40,6 mm4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999includedPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.