AntallPris (NOK)
1 +375,98 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Goat 1ozt 2015 Perth Colorized

Endelig! Perth Mint var veldig sene med å slippe den fargede BU Utgaven av en Lunar Serie mynten i år, men nå er den her.

Fjorårets utgave, Year of The Horse, var en bestselger hos oss og det er ikke så rart: Her får du stor diameter og et flott design i naturlige farger, som ikke er så flashy som andre myntverk. Når det er sagt var 2013 Year of the Snake farge-versjonen ganske fargerik, men den er også utrolig populær siden den grønne fargen på slangen "traff" den litt giftige signal-effekten vi forventer av en slange.

Årest Year of the Goat farge-versjon er mer jordnær, med brune og hvite farger, som passer seg koselig og snille geiter. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD45.6 mm2.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.