AntallPris (NOK)
1 +551,52 (150,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of The Goat Sølvmynt 2ozt 2015 i kapsel

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside finner du tre gressende geiter.

Personer født i geitens år skal være elegante sjarmerende, kunstneriske og avbalanserte. På myntens bakside finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth II. Nominell valør er 2 Australske Dollar, mynten er populær på grunn av sin imponerende diameter, har ikke noe begrenset opplag og kommer i en kapsel av hardplast.

En samling av 2 unsere fra denne serien er et ganske tøft syn, når alle de store myntene kan ses samtidig med motiv fra de ulike årene, og ikke uoverkommelig å fullføre.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 AUD55.6 mm3.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.