AntallPris (NOK)
19 071,56 (1 450,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Rabbit 1kg Sølvmynt 30AUD 2011

Sjelden sjanse for å kjøpe tidligere utgaver av denne populære serien. Vi har ett eksemplarer av Year of the Rabbit fra 2011 som vi har byttet kapsel på så den fremstår som helt ny.

Samler du kilomyntene fra Perth? Nå har du sjansen til å komplettere samlingen med 2011 utgaven. Veldig flott mynt som i sin tid ble preget i 46 085 eksemplarer i følge Perth Mint. Snart kommer også Lunar Year of the Horse i kiloutgaven for salg. Vi har kun ett eksempler igjen.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
30 AUD100 mm14.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.