AntallPris (NOK)
1 +9 522,11 (3 250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of The Tiger 1 kilo Sølvmynt 2010 i kapsel

Sammen med Dragon, Horse, Dog og Snake er Tiger mynten et av de absolutt mest populære motivene i serie II.

Sjelden for slag i Norge! Selv om opplaget er høyere enn både Mouse og Ox så er vårt inntrykk at denne er tilsvarende sjeldent på markedet. En stor aktør i USA tar ca. 1300 USD for denne mynten (10700 NOK) og har få tilgjengelig.

Eksemplaret er feilfritt, dette er en mynt som svært usannsynlig vil falle i pris fra dagens lave sølvpris, men man vet jo selvfølgelig aldri. En oversikt over opplag finnes her. Den er ikke av de sjeldneste (Snake har fatisk lavere opplag), men den dukker så utrolig sjeldent for salg, og det driver prisen opp. Alle synes jo tigere er tøffe eller hva?

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
30 AUD100.6 mm14.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.