AntallPris (NOK)
1 +213,67 (115,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of The Goat Colorized 0.5ozt Perth Mint i kapsel

Halv-unsene fra Perth Mint sin suksesshistorie kommer også i farger! Det er ikke mange av disse for salg i Norge, sikre deg din utgave idag.

Ikke alle årene har vært like heldige med fargedesignet, men Year of The Goat har truffet ganske bra, med naturlige ikke alt for prangende farger. Disse er populære og morsomme mynter med et levende annenhåndsmarked for ebay!
Myntene kommer i kapsel fra myntverket og med sin diameter på 36.6mm er de overraskende store for å være halvunser, men ikke større enn at de problemfritt kan oppbevares i et vanlig myntalbum.Minifrakt!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 cents36.6 mm2.30 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.