AntallPris (NOK)
1 +670,63 (500,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Year of The Goat Sølvmynt 1ozt 2015 i kapsel

En unse utgaven er mynten samlere i hele verden ettertrakter fordi den lages i et begrenset opplag. 

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside finner du tre gressende geiter.

Personer født i geitens år skal være elegante sjarmerende, kunstneriske og avbalanserte. På myntens bakside finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth II. Nominell valør er 1 Australske Dollar. Mynten har en stor diameter, er laget i et begrenset opplag på 300 000 mynter, og kommer i en kapsel av hardplast.

Dette er utgaven i serien som har høyest interesse i markedet, tidligere utgaver er vanskelig å oppspore - det lønner seg å kjøpe disse i det året de kommer ut.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD45.6 mm2.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.