AntallPris (NOK)
1 +395,79 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year Of The Horse Sølvmynt 1ozt Lion Privy 2014 i kapsel

Spesialutgave med Lion Privy merke, opplaget er på 60 269. Minifrakt.

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside finner du to praktfulle hester som drikker av en bekk med et ekalyptustre i bakgrunnen og Lion Privy Merke. Maksimalt tillatt opplag for denne utgaven var 100 000, men kun 60 269 ble laget.

På myntens bakside finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth II. Nominell valør er 1 Australsk Dollar. Mynten kommer i en kapsel av hardplast.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD45.60 mm2.60 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.