AntallPris (NOK)
1 +680,79 (480,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Snake 1ozt 2013 i kapsel

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside finner du en slange som slynger seg rundt en gren.

Personer født i slangens år skal være intelligente, barmhjertelige, uavhengige, analytiske og sjarmerende. På myntens bakside finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth II. Nominell valør er 1 Australske Dollar. Mynten har en stor diameter, er laget i et begrenset opplag på 300 000 mynter, og kommer i en kapsel av hardplast.

Dette er utgaven i serien som har høyest interesse i markedet, tidligere utgaver er vanskelig å oppspore, men det er langt fra umulig å smale en full serie om man har tålmodighet og snuser rundt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD45.60 mm2.60 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.