Gold Source feirer tre år!

Av Admin Gold Source, 2 okt 2013 - 14:03


I oktober 2010 var Christian Westermark på utkikk etter en norsk nettbutikk som kunne selge han gullmynter til sanntidspriser, men fant ingen. Han hadde nylig sluttet som dataingeniør hos Ericsson og bestemte seg derfor for å starte egen nettbutikk fra leiligheten sin i Grimstad, slik ble goldsource.no opprettet.

På samme tid var undertegnede snart ferdig med sin mastergrad i politisk økonomi og allerede «smittet av gullfeber». Som student av konjunktursyklusteori og politiske incentiver for ressursallokering hadde jeg fulgt pengepolitikk noen år allerede, og på den måten hadde interessen for gull og sølvmynter blitt vekket. Fornuften tilsa å søke jobb i et av de større konsulentselskapene, men skulle man i stedet være med å starte noe nytt? Starte og drive butikk fra «scratch» ?  

Vi bestemte oss begge to for å satse, kapital ble hentet fra USA, bedriften flyttet til Oslo og nødvendige investeringer ble gjort for å behandle store volumer. Ny nettbutikk kom omsider også på plass i år, og vi har til nå betjent godt over 3000 store og små kunder i Norge siden 2010. I begynnelsen begrenset vareutvalget seg til de klassiske bestselgerne av bullion mynter, med lav premie over selve metallprisene. Det siste året har vi derimot jevnt og trutt utvidet sortimentet til også å omhandle såkalte semi-numismatics mynter og det skal vi fortsette med.  


Vi ønsker at mynter som tidligere ikke var enkle å få bestilt fra en norsk butikk skal være like tilgjengelige her, som i Hong Kong eller London. Derfor jobber vi hardt for å slå kloa i de nyeste utgivelsene og har et godt internasjonalt kontaktnettverk av leverandører. Alle som er interessert i moderne gull og sølvmynter skal finne mynter av interesse hos oss, om du er samler, sparer i mynter eller investor; vi kan hjelpe deg med de myntene du vil ha til en fornuftig pris.

Slik sett er forretningsideen derfor den samme i dag, som når vi startet: Vi skal tilby et bredt utvalg moderne gull og sølvmynter til sanntidspriser, levere raskt og trygt, og tilby et godt utvalg betalingsmetoder. Vi skal også, etter beste evne, tilby informasjon fra markedet og om produkter vi tror våre kunder er interessert i - i tillegg til å yte personlig service.

I hele oktober feirer vi jubileum med spesielle tilbud til alle som abonnerer på vårt tilbudsbrev. Tilbudene sendes ut hver fredag kl. 14.00 og følger første mann til mølla prinsippet. Har du ikke meldt deg på listen enda anbefaler jeg deg å gjøre dette nå – vi spammer ikke med reklame i øst og vest.

Som butikksjef hever jeg glasset og takker våre kunder for at dere velger å handle mynter av oss, jeg ser frem til å behandle din neste ordre også i årene som kommer.

Med vennlig hilsen

Martin Mesicek
Daglig Leder