Nå avslører vi de neste fem myntene i Utvalgte Sølvbullions 2015 samlingen

Av Admin Gold Source, 16 apr 2015 - 13:36

Nå slipper vi de neste fem myntene i serien Utvalgte Sølvbullions 2015!

Samlingen består av både klassikere, serier og spesialutgivelser og vil ved årets slutt bestå av de essensielle sølvbullion utgivelsene for 2015. Alt samlet i et praktisk album godt beskyttet for fremtiden i airtites kapsler.

I februar slapp vi de første fem myntene og nå i april slipper vi de neste fem:

Amerikansk Silver Eagle 2015
Verdens mest populære sølvmynt, en skikkelig sølvdollar fra US Mint.

Kookaburra 2015
Med nye motiv hvert år har denne Australske fuglen fascinert myntverden siden 1990

Hawksbill Turtle 2015
Herlige detaljer på denne tropisk inspirerte bullionmynten fra Stillehavsøyene El Niue

Australian Funnel Web Spider
Ny serie fra Perth Mint med skapninger du helst ikke vil møte alene i mørket…


Guy Harvey’s Proof Blue Marlin
Eksklusivt hos Gold Source i Norge! Proof Silver Round designet av Florida kunstneren Guy Harvey, hvert eksemplar har serienummer preget på mynten og opplaget er kun 1500.

Alle fem myntene i bullionbrett nr 2 til albumet kan bestilles for kun 1 469,- her!

Mangler du de fem første myntene og albumet som ble lansert i februar?

Fortvil ikke, du kan nå kjøpe alle de ti første myntene som er utkommet i serien (bullionbrett 1+2), og albumet for spesialpris 2 949,-
(Spar 269,- Ordinær Pris 3 218,-)

Bestill albumet og de to første brettene med totalt ti bullions her for kun 2 949,-


Om Gold Source sine Utvalgte Sølvbullions
Som Norges største forhandler av sølvbullions på internett vet vi en del om hvilke av disse myntene som opprettholder interesse og verdi over tid. Og som innkjøper av mynter i annenhåndsmarkedet vet vi også hvordan mynter bør oppbevares for å bevare sin skjønnhet og verdi. Det er denne kunnskapen vi baserer oss på når samlingen Utvalgte Sølvbullions 2015 er satt sammen.Ideen til albumet kom ut fra et eget ønske om å samle ett pent eksemplar av alle de ulike sølvbullions vi har solgt gjennom årene. Vi ønsket rett og slett å lage et eget Gold Source bibliotek som vi kunne vise frem til kunder som kom på besøk.

Det er ikke rent få forskjellige en unse sølvbullions vi har håndtert gjennom de snart fem årene vi har drevet, og ikke rent få ganger vi har ergret oss over at vi ikke tok vare på et eksemplar til «arkivet» når en mynt er blitt utsolgt eller har blitt erstattet med en ny utgave. Så på en måte lanseres samlingen alt for sent, men bedre sent enn aldri!

Nå inviterer vi kundene våre til å samle pene eksemplarer gjennom året sammen med oss! Når året er omme og du har et fullt album er du sikker på at du ikke har gått glipp av de myntene vi mener er de beste, valgt ut fra design, markedsposisjon og kvalitet.

Samlingen består av 25 mynter som selges fem og fem av gangen, plassert i brett som passer inn et spesielt album vi har funnet i USA. Albumet medfølger når du kjøper dine første fem mynter i serien.
Med det siste brettet for året får du også et samlerhefte med detaljer og beskrivelser av myntene og seriene som er med og hvorfor vi mener de kvalifiserer til samlingen.