Nytt Jubileumstilbud og andre nyheter

Av Admin Gold Source, 18 okt 2013 - 13:17

Om en times tid mottar alle som var påmeldt vårt nyhetsbrev fra og med i går ettermiddag en ny epost med våre jubileumstilbud, vår nest siste for denne gang. De har dermed en god sjanse til å kapre seg flotte mynter til særdeles hyggelige priser. Har du ikke meldt deg på enda anbefaler jeg deg å fylle ut epostadressen din i boksen under bloggen - vi spammer ikke! Vi sender kun ut eposter når vi har gode tilbud og som regel kun en gang i måneden. OKtober har vært et unntak fordi vi markerer vårt tre års jubileum. 

I tillegg har vi to andre nyheter klare for salg.

Vi har tatt inn noen sølvmynter fra New Zealand - Den første i Kiwi Treasures serien, 2012 utgaven. En en unse sølvmynt til en overkommelig pris for de som bygger opp samlinger av en unse sølvmynter fra hele verden... da er denne "et must" - produsert, ikke av New Zealand Mint, men derimot New Zealand Post! Og opplaget er på 13 500 mynter i alle de tre årene mynten er kommet ut. Vi skal skaffe 2013 utgaven også, og 2014 når den kommer - men vi tenkte det var viktigst å begynne med den vi antar er vanskeligst å få tak i, den første i serien; 2012 utgaven. Les mer om Kiwi Sølvmynten her.

Så går vi også inn i en ny "era" i Lunar kiloklassen - Hesten ankommer tidlig neste uke og er klar for levering umiddelbart. Det betyr, som vi har advart mot en rekke ganger, at de få kilo myntene av slagens år vi har igjen på lager (og som vi ikke får etterfylt med) blir litt dyrere. Tidligere utgaver enn slangen igjen (slik som Dragen og Kaninen, blir enda litt dyrere de også). 

Det er flere nyheter på vei inn også - i November får vi inn 2014 Somalia Elefanter igjen - de er knallfine og blir tilgjengelige som både kilo og en en unse mynter.

Med dette ønsker jeg alle våre kunder en fin helg!

mvh

Martin Mesicek
Daglig Leder