AntallPris (NOK)
1 +11 084,75 (705,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Maple Leaf Gullmynt 1/2ozt 1986 i kapsel

En av verdens absolutt mest foretrukne gullmynter for sparere og investorer fra det Kanadiske myntverket. Denne mynten er kun produsert i 386.400 eksemplarer.

En av våre bestselgere, Maple Leaf mynten fra The Royal Canadian Mint ble introdusert allerede i 1979. Mynten prydes av det store kanadiske lønnebladet på en matt blankett. Myntens valør, utgivelsesåret, samt et portrett av Dronning Elizabeth er å finne på myntens framside. Mynten leveres i en praktisk kapsel av hardplast.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 CAD25 mm2.23 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999925 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.