AntallPris (NOK)
1 +550,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Panda Gullmynt 1/20 troy unse 2015 *Kobberflekker Redusert pris*

Dette er den minste utgaven av panda gullmynten, og har en stor samler og fan tilhengerskare over hele verden. Det at den kommer med nytt motiv hvert år, og at den uansett gullpris er overkommelig priset for mange, gjør den ekstremt populær. 2015 utgaven er spesiell, den har ikke renhet, metalltype eller vekt preget på mynten.

Med et opplag på 800 000 mynter skulle man tro at samlerpotensiale er begrenset - dette er ikke riktig. Hvert år blir nemlig tusenvis av disse myntene ødelagt ved å bli plassert i smykker, som anheng, noe som er særdeles populært blant ungdom i Kina. I tillegg ødelegges mange av at de selges i en plastlomme som ikke gir mynten tilstrekkelig beskyttelse og rett og slett fordi de er så små at de blir mistet i bakken og får kantskader og andre riper.

Vi tror opplagene på den kinesiske pandaserien kommer til å øke ytterligere i årene som kommer, folketallet, den økte kjøpekraften blant Kinas befolkning og gullmynters popularitet i Kina tatt i betraktning. Det at tidligere utgaver av 1/20 unse varianten, i god tilstand, selges til flere tusen dollar i dag (f.eks 1998 utgaven), og har gjort dette i årevis, underbygger at dette markedet har kommet for å bli. Men, det er vikig å ta godt vare på mynten!

Film som viser hvordan man selv kan fjerne kobberflekker under (advarsel: forferdelig musikk)

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 Yuan14 mm0.83 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert 14mm og barreCGGC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.