AntallPris (NOK)
1 - 223 752,59 (1 799,- over spot)
3 +23 602,59 (1 649,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

British Queen's Beasts: White Greyhound 1 ozt 2021

The White Greyhound er den 10. og den siste utgaven i den populære Queen’s Beast serien. Denne mynten inneholder 99.99% rent gull, noe som gjør den svært ettertraktet av både investorer og samlere.

Forsiden av mynten består av et bilde av Dronning Elizabeth II, sammen med myntens valør på 100 britiske pund. Baksiden består av Jody Clarks design av the White Greyhound of Richmond. The White Greyhound, altså en hvit greyhound blir assosiert med trening og lojalitet.

Bullionserien vil ha ti ulike motiv basert på de ti "beistene", i både gull og sølv. Sølvmynten vil være på 2ozt, som er først gang Royal Mint lager en bullion mynt i denne størrelsen i sølv.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 GBP32.69mm27mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Royal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.