AntallPris (NOK)
1 +12 605,91 (895,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year Of The Dog Gullmynt 1ozt 2018 i kapsel Royal Australian Mint

Hunden er feiret i Kina for å symbolisere mot, ansvarlighet og lojalitet. Denne vakre 1ozt mynten har speilede flater som kan minne om proof kvalitet.

Laget i .9999 rent gull
Fremsiden viser Ian Rank-Broadley sitt portrett av Dronning Elizabeth II omkranset av de 12 dyrene i den kinesiske månekalenderen.
Baksiden viser two Beagle-hunder i fine detalj og det kinesiske skrifttegnet for "Hund", sammen med vekt, årstall og renhet. Mynten garanteres av den Australske staten og lages av det statlige myntverket Royal Australian Mint.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD34.00 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert originalRoyal Australian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.