AntallPris (NOK)
1 +17 213,86 (1 050,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year Of The Rooster Gullmynt Royal Mint 1ozt 2017 i kapsel

Fjerde gullmynt i Royal Mint sin Lunar serie som debuterte i 2014, her er det meget lave opplag selv om prisen er lav. Som ifjor; kun 8 888 mynter lages! Dette er ekstremt lavt sammenliknet med annen gull bullion!

Til sammenlikning lages Perth Mint sin Lunar serie i samme metall og størrelse i 30 000 opplag. Kommer i kapsel, få for salg. Vi har hatt mynter i denne serien hvert år siden starten og de har blitt utsolgt raskt. Samme designer som tidligere år; Wuon-Gean Ho.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 GBP32.69 mm2.70 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert 32.5 mmRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.