AntallPris (NOK)
1 +349,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

2012 "Mini Roo" 0,5 gr Gullmynt 2 AUD

Denne mini gullmynten er ypperlig som gave til små og uformelle anledninger. Gi noe av "ekte" verdi til venner og familie, mynten er latterlig liten, veier kun 0,5 gram og prisen, sett fra ett bullion perspektiv, blir høy.

Men; i stedet for å gi din venn eller venninnes nyfødte, eller din umulige lille bror - eller søster, enda mer plastic fantastic fra Kina, hvorfor ikke gi de en symbolsk gave som varer? Kanskje det kan være inspirerende for de til å tenke i nye baner hva gjelder sparing, verdier og penger. Kanskje spesielt hvis du lærer de å regne ut hva denne mynten egentlig er verdt i rent metall sammenliknet med det den koster.

Mynten er legal tender i Australia med en nominell verdi på 2 Australske Dollar. Dessverre følger ikke forstørrelsesglass med, men mynten er pakket inn i en "blister", en laminert holder, så da antar vi at den blir vanskeligere å miste. Vi har tatt inn et begrenset antall for moro skyld og selger denne for fast pris. Kun ett eksemplar igjen og vi vet ikke om vi får inn flere av disse.

Produktet kan kjøpes med mini-frakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 AUD11,6 mm0,70 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.