AntallPris (NOK)
1 +22 190,66 (2 450,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Lunar Dragon Gullmynt 1 ozt

Siden 1996 har Perth Mint utgitt en serie mynter som følger den kinesiske månekalenderen. Den første serien av 12 mynter ble utgitt mellom 1996 og 2007.

I 2008 begynte derfor en ny Lunar serie med nye 12 mynter og dyr. Denne serien har mynter med større diameter og er dermed noe tynnere enn den første serien som ble preget.

Myntene er populære som gave til dåp og bryllup og preges i størrelser mellom 1/20 ozt og 10 kg, der myntene i størrelsen mellom ¼ ozt og 2 ozt har størst samlerinteresse. På samme måte som Nugget myntene prydes Lunar myntenes forside av Dronning Elizabeth den andre og er gyldig betalingsmiddel i Australia. På samme side finner man også myntens valør i australske dollar, myntens vekt og gullinnhold.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD39,34 mm2,50 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999inkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.