AntallPris (NOK)
1 +22 712,37 (915,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Royal Australian Mint Year Of The Rooster Gullmynt 1ozt 2017 i kapsel

Fra Royal Australian Mint kommer deres versjon av Lunar Serien basert på den kinesiske månekalenderen.

Personer født i Year of The Rooser feires for deres arbeidsmoral og lojalitet, ærlighet og sosiale evner. Royal Australian Mint (RAM) er Australias statseide myntverk som lager de ordinære myntene som benyttes i det daglige. I 2016 startet RAM sin Lunar serie med Year Of The Monkey.

Mynten viser en stolt hane med solen i bakgrunnen på reversen, mens fremsiden har portrettet av Elisabeth II omkranset av alle de 12 dyrene i kalenderen. Mynten har en imponerende diameter på 34 mm og kommer i kapsel fra myntverket. Dette er en spesiell gullmynt i utmerket kvalitet som er uvanlig på det norske markedet.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD34.00 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert originalRoyal Australian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.