AntallPris (NOK)
1 +21 030,66 (1 290,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Kangaroo Gullmynt 1ozt 2020 i kapsel

Neste års 2020 utgave er her - mynten som er elsket av investorer og samlere!

Verdenskjent gullmynt fra Perth Mint første gang utgitt i 1986. Framsiden prydes av Elizabeth II og myntens valør, 100 Australske Dollar. Avhengig av myntens årgang finner man ulike kenguruer avbildet på myntens bakside. På samme side finner man også myntens vekt og renhetsgrad.

Takket være den to tonede, frostede designeffekten, samt at den ble levert i et hardplastcover, fant den raskt en nisje i gullmyntmarkedet. Til tross for at 1 oz-mynten ble preget i et opplag på 350 000 eksemplarer per år, ble denne mynten raskt ettertraktet av samlere. Mye på grunn av sin høye kvalitet og vakre avbildninger.

De første årene var det et bilde av en gullklump på baksiden, derav navnet Gold Nugget. I 1989 byttet man motiv til bilder av kenguruer, noe man har fortsatt med til i dag. Mynten gis hvert år ut i flere ulike størrelser. Mynten leveres i en kapsel av hardplast.

Norges beste tilbakekjøpspris

Vi betaler 100% av spotpris dersom gullet er kjøpt hos oss, dette er Norges beste tilbakekjøpspris! Gull er gull og små riper skal ikke påvirke verdien. Vi betaler 2 - 3% mindre enn spot dersom gullet er kjøpt fra andre enn Goldsource. Vi vil matche prisen hvis du som kunde fra oss finner en bedre tilbakekjøpspris fra en annen leverandør

 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD32.60 mm2.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertPerth Mint