AntallPris (NOK)
1 +16 544,98 (890,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Nugget Gullmynt 1ozt 1995 i kapsel

1995 utgaven viser en "red kangaroo" som er den største kenguruen av alle og det største pattedyret som lever på land i Australia.

Likevel ser dyret relativt lite ut på dette designet. Det kommer av at deigneren, Tony Dean, har valgt å nærmest benytte trippelt kantmotiv. Først en perlerand, deretter en ganske høy omskrift, og så en diamant-liknende ramme. Da blir det ikke mye plass til kenguruen i midten! Det er vel høyst tvilsomt at en mynt hadde blitt designet slik i dag, sammenlikner du med mer moderne design vil du se at omskriften er lavere og mer plass gis til hovedmotivet i senter.

Opplaget ble beskjedent, kanskje flere mente mer plass skulle vært avsett til hovedpersonen... kun 165 015 av 350 000 maksimalt tillatte ble solgt dette året. Kommer i kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD32.1 mm2.80 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999932.5 airtites inkl.Perth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.