AntallPris (NOK)
1 - 112 900,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Ox Gullmynt 1 troy unse MS69 1997

Mellom 1996 og 2007 ga Perth Mint ut sin første Lunar Serie. Hvert år kom det ut en ny mynt preget av dyret fra den kinesiske månekalenderen. Maksimalt opplagt av 1 unse/ 100 dollar mynten ble satt til 30 000 eksemplarer og myntene kunne produseres frem til serien ble avsluttet i 2007. Det var derimot ikke alle myntene som ble produsert i sitt maksimale antall og disse har senere fått en premium i samlermarkedet.

I tillegg til det begrensede opplaget er det også variasjon i hvor bra myntene ble preget og hvor bra de er blitt behandlet av eiere. Våre mynter er enten i MS69 eller MS70 kvalitet, sistnevnte er et perfekt eksemplar som derfor er meget sjeldent og ettertraktet. Oksens år ble preget i 13 709 mynter noe som gjør den til den mest sjeldne mynten i serien. Prisen på disse myntene bestemmes av antallet som ble preget, hvor populære motivene er og kvaliteten/graderingen myntene oppnår hos graderingseksperter. En Lunar Serie MS69 Year of the OX et meget sjeldent eksemplar i investeringskvalitet.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD32,1 mm2,65 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I slab NGCPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.